Voor wie?


Of je nu zwanger bent, een relatie hebt of je vrouw zijn wilt vieren. Vrouwen alleen, als je zwanger bent of samen met je partner.
Intieme portretten zijn er voor verschillende fases in je leven. Samen of alleen.
Altijd op de intieme,artistieke en oprechte manier zoals je van mij gewend bent.

 
KnowMe fotografie  Styled shoot KF2_1560-Edit.jpg
KnowMe fotografie  Boudoir Clara DSC02879-Edit.jpg
 

Samen


Ik wil je graag beter leren kennen en samen met jou kijken hoe we de mooiste foto’s van jou kunnen maken. Wanneer je mij een aanvraag stuurt, zal ik contact met je opnemen en bespreken hoe we te werk zullen gaan. Het samen maken van kunst is een fantastisch proces wat ik graag met je aanga. Ik als fotograaf heb kennis, ervaring en ideeën genoeg, maar ik kijk graag met jou naar wat past binnen jouw leven(sfase) en beeld van jezelf. De ene vrouw voelt zich bijvoorbeeld volledig op haar gemak zonder kleding, terwijl een ander daar minder comfortabel in is. We gaan niet over grenzen heen, maar doen de shoot zoals hij voor jou comfortabel voelt.
Het mooiste om te zien is hoe een vrouw opleeft voor de camera en zich bewust wordt van haar eigen schoonheid en dat kan alleen als zij zich op haar gemak voelt.

Werkwijze


Voor een intieme fotoshoot kom ik graag bij jou thuis langs.
In de omgeving waar jij je het meest op je gemak voelt, leren we elkaar kennen en gaan we samen aan de slag om de mooiste foto’s te maken en daar nemen we uitgebreid de tijd voor.

Voordat de shoot plaats vindt, bellen we over de ideeën en spreken we door wat je aan voorbereidingen kunt doen. Maak je niet druk over hoe je huis eruit ziet, er zijn altijd mooie plekken en mooi licht te vinden om mee aan de slag te gaan.

Ik werk door heel Nederland.

 
KnowMe fotografie  Boudoir KnowMefotografie-Boudoir Samantha-011.jpg
intieme portretten
 
 

Investering 


Vertel me wat jouw wensen en ideeen zijn en samen ontwerpen we dan de perfect passende shoot. Omdat iedereen andere wensen heeft en het eindproduct voor iedereen verschilt, werk ik niet met standaard prijzen, maar maak ik graag een prijs op maat voor jou. Prijzen voor een intieme fotoshoot beginnen bij €495.
Neem contact met me op via mijn contact formulier of bel me op +31648768246 en ik stuur je graag mijn uitgebreide brochure en spreek met je door wat bij je past.