Waar vind de shoot plaats?

Een boudoirshoot is in principe altijd bij jou thuis. Het is de plek waar jij je het meest op je gemak voelt. Ik kom graag bij jou op bezoek. Het allerbelangrijkste van een intieme shoot als een boudoirshoot is dat je je op je gemak voelt.

Hoe lang duurt een shoot?

Voor een shoot trekken we ongeveer 4-5 uur uit. Dat is erg lang natuurlijk en uiteraard zijn we niet al die tijd foto’s aan het maken. Maar we gaan niet meteen foto’s maken, want ik vind het heel belangrijk om je eerst te leren kennen. De basis moet een vertrouwelijke relatie zijn en die heb je niet in 5 minuten. We kletsen dus eerst over wie je bent, wie ik ben, hoe je in het leven staat. Ook bespreken we je wensen voor de shoot, de dingen waar je blij van wordt en waar je trots op bent.

Wat voor lingerie en kleding moet ik aan?

Zoals je aan mijn foto’s op deze website kunt zien, gaat de shoot mij niet om de lingerie, maar om jou als vrouw. Kieze simpele basissetjes in 1 kleur, het liefst donker. Mooi kant is altijd goed! 1 of 2 setjes is voldoende.

Moet ik speciale make-up op of naar de kapper voor mijn haar?

Nee en nee :). Wees vooral helemaal jezelf! Jij bent prachtig en hebt geen extra laagje nodig om dat ‘beter’ te maken. Mijn fotografie kenmerkt zich doordat het puur en oprecht is. Samen zoeken we naar de manier om jou op je allermooist vast te leggen. Door de juiste poses en bijzonder lichtgebruik, maken we de foto’s bijzonder en artistiek. Doe de make-up op waar je je het prettigst bij voelt en je haar mag gewoon los.


Heb je nog andere vragen?

Voel je vrij om me even te bellen als je vraag nog niet beantwoord is. Mijn nummer is +31648768246. Je kunt ook een mail sturen naar hello@naomivanderkraan.com of vul het contactformulier in.