Nice to meet you

Hey there, de vrouw achter de camera ben ik: Naomi van der Kraan. 35 jaar oud, al een hele tijd getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. De foto die je hierboven ziet is een zelfportret.
Ik ben een gevoelsmens, dol op echte connectie maken met mensen en vanuit mijn werk als hulpverlener altijd op zoek naar manieren om anderen te empoweren.

Als trouwfotograaf ben ik al zeven jaar actief en toen ik drie jaar geleden stopte met mijn baan als hulpverlener, had ik de tijd om naast de bruiloften ook andere dingen te gaan doen. Boudoirfotografie werd in die tijd in Nederland ‘hip’ en zag je steeds meer voorbijkomen. Wat ik zag was veel sexy lingerie, hoge hakken in bed en dikke lagen met make-up. Ik wilde laten zien dat het anders kan. Dat een vrouw haar schoonheid mag vieren en vastleggen op een manier die past bij een vrouw. Geen opsmuk, maar echt krachtig en sensueel.

Mijn missie werd (en is nog steeds) om vrouwen puur en artistiek vast te leggen. Zonder alle poespas, intiem, op een plek waar jij je op je gemak voelt.

Jarenlang verstopte ik mijn boudoir op mijn website voor bruidsfotografie (www.naomivanderkraan.com) en nu is het tijd om het een eigen plek te geven. Een plek waar vrouwen tot hun recht komen en waar we samen kunst creëren.

Intimate portraits by Naomi is geboren.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Naomi

 
 
 
Boudoir Natasha- Naomi van der Kraan -044.jpg
 
 

Het toonaangevende Rangefinder Magazine heeft een jaarlijkse contest voor boudoirfotografie: RF the Body.
In 2017 deed ik mee en won ik met deze foto:

Rangefinder the body 2017
 
 

 You have to find that place
that brings out the human in you.
the soul in you. the love in you

R.M. Drake

KnowMe fotografie  Boudoir KnowMefotografie-Boudoir Real Matters Marijke-022.jpg

Spreken de beelden je aan en wil je meer weten over mijn werkwijze, neem dan contact met me op via de contactpagina!